Skjoldblad på T-shore Workshop CoVE Offshore Wind Norway – OTD Energy Stavanger, oktober 2023

Skjoldblad er en del av T-shore, et program ledet av Energy Innovation i Norge.

Energy Innovation driver kompetanseutvikling gjennom opplæringsprogrammer, bransjesamarbeid og Senter for Yrkesfaglig Kompetanse (CoVE) for å gi arbeidere de ferdighetene og kompetansene de trenger for å lykkes i offshore vindindustrien.

Vi ønsket velkommen muligheten til å delta på T-shore regionale CoVE for Offshore Vind verkstedet som ble holdt på OTD ENERGY Exhibition i Stavanger. En fullpakket agenda fokuserte på utfordringene og mulighetene ved utvikling av ferdigheter som kreves for å skape en bærekraftig arbeidsstyrke innen installasjon, drift og vedlikehold av offshore vind.

Takk til Frank Emil Moen fra Energy Innovation som organiserte dette innsiktsfulle verkstedet.

Relaterte nyheter

14/05/2024
Representanter fra Skjoldblad-konsortiumets partnere (Iberdrola, TotalEnergies og Norsk Havvind) deltok på High Wind-konferansen i Stavanger 12. mars.
29/01/2024
Arrangementet ga Skjoldblad muligheten til å knytte kontakt med den norske delegasjonen i Glasgow.
15/11/2023
Skjoldblad har informert OED om at vi ikke vil delta i den kommende konkurransen om areal for utbygging av havvind i Sørlige Nordsjø II.
19/06/2023
Representanter fra Skjoldblads forsyningskjede- og bærekraftsavdelinger var begeistret for å møte den norske delegasjonen av selskaper.