Skjoldblad på Global Offshore Wind London, juni 2023

Representanter fra Skjoldblads forsyningskjede- og bærekraftsavdelinger var begeistret for å møte den norske delegasjonen av selskaper.

Representanter fra Skjoldblads forsyningskjede- og bærekraftsavdelinger var begeistret for å møte den norske delegasjonen av selskaper og delta på «Speed Pitch»-økten organisert av Norwegian Energy Partners (NORWEP) under Global Offshore Wind-arrangementet på London’s ExCel-senter. Med bare 60 sekunder til rådighet for å dele sine unike verdiforslag, møtte 28 norske selskaper utfordringen, og tilbød tjenester på tvers av verdikjeden og dekket et spekter av teknologier.

Skjoldblad har fortsatt dialogen med flere selskaper introdusert gjennom dette arrangementet. Vi deler våre ambisjoner for offshore-vind i Norge og diskuterer muligheter for fremtidig samarbeid.

 

Relaterte nyheter

26/05/2023
Konsortiet Skjoldblad (Iberdrola, TotalEnergies og Norsk Havvind) deltok på den internasjonale konferansen for fagfolk innen flytende offshore-vind på Floating Wind Days 2023, som ble holdt i Haugesund 24.-25. mai.