Norsk nettverkslunsj – Offshore Wind 2024, Glasgow

Arrangementet ga Skjoldblad muligheten til å knytte kontakt med den norske delegasjonen i Glasgow.

Skjoldblads Eleni Gaki (Iberdrolas tilbudsansvarlige) deltok på lunsjmøtet som ble holdt på Offshore Renewables Conference i Glasgow, arrangert av Norges viseambassadør, Øyvind Hernes, i samarbeid med Innovasjon Norge og Norwegian Energy Partners.

Arrangementet ga Skjoldblad muligheten til å knytte kontakt med den norske delegasjonen i Glasgow og lære mer om deres verdiforslag, samtidig som vi delte vår visjon og ambisjoner for Utsira Nord og offshore vind i Norge. Det utløste også diskusjoner med flere leverandører som deltok på arrangementet, med fokus på mulig fremtidig samarbeid med Skjoldblad.

Vi vil gjerne takke Norges viseambassadør, Øyvind Hernes, Innovasjon Norge og Norwegian Energy Partners for å ha organisert dette utmerkede arrangementet.

 

Relaterte nyheter

14/05/2024
Representanter fra Skjoldblad-konsortiumets partnere (Iberdrola, TotalEnergies og Norsk Havvind) deltok på High Wind-konferansen i Stavanger 12. mars.
15/11/2023
Skjoldblad har informert OED om at vi ikke vil delta i den kommende konkurransen om areal for utbygging av havvind i Sørlige Nordsjø II.
20/10/2023
Skjoldblad er en del av T-shore, et program ledet av Energy Innovation i Norge.
19/06/2023
Representanter fra Skjoldblads forsyningskjede- og bærekraftsavdelinger var begeistret for å møte den norske delegasjonen av selskaper.